Friday, February 5, 2010

menghabiskan hari hari terakhir di malaysia atas katil


yup..aku habiskan hari- hari terakhir kat msia ni atas katil. Demam, to be precise demam panas. 39 darjah Celcius. Aku jarang demam, last time aku ingat 2 tahun lepas. 4 hari jugalah terbuang. Luckily this tima tak masuk wad, sebab selalu memang aku ended kat hospital 1-2 hari. Tak packing apa pun lagi.

Hmm..mungkin aku terlampau fikir sangat benda yang jadi baru- baru ni. Bukan tak pernah kecewa sebelum ni, cuma this time, terbawa- bawa sampaikan sebelum tidur pun mesti menangis bila teringat kat benda ni. Hari ke-2, aku dah stop fikir, demam macam nak surut dah. Tapi tiba tiba hari ke 3 teringat balik, then demam balik.Huhu, funny eh..

Emm..aku ingat cukuplah. Nak pergi NZ ni nak bawa harapan baru. Nak jadi orang yang baru. Sedih juga dengan apa yang jadi, tapi bila ingat yang aku masih ada family, kawan2 with me, so tak terasa sangatlah pedih dia tu. Especially my mum. hmm..(macam nak menangis balik hehe)

This might be the hardest decision I ever made since I started blogging. Aku ingat, aku nak privatekan blog ni. Nak tutup sayang. Tapi kalau tak tutup selagi tu lah aku akan terus menulis. So, 9hb, insyaAllah aku akan privatekan blog ni. Sempena nak ke NZ, so nak start a new life. Lagipun sebelum ni pun, dah banyak kali cakap nak tutup bloglah, biar bersawang lah.. Taknak nanti orang cakap aku ni cakap je tahu, buatnya tak juga. So, I'm done.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin