Thursday, December 16, 2010

it's time to reward myself

Orait. first thing first. tak update sebab internet takde. Paling pathetic sebab telefon pun takde kat rumah. Inilah akibatnya bila kau pergi potong line internet. tapi puas hati aku. cekik darah betul. lepas tu ingat nak guna line vodafone. dah siap subscribe, kena pula 2 minggu tunggu. main tarik tali company ni. sekejap seminggu, pastu ubah lagi tarikh. jenuh menunggu. tambah pula aku memang jenis kurang sabar, habis kena marah semua consultants vodafone tu.

Jobs keep coming in. Alhamdulillah. bos siap recommend kat kawan- kawan lagi. penat sikit, but worth the pain. huhu. duit masuk, siapa tak suka. as for me, money does matter. it's the fourth thing on my priority list. And, sebab hari tu dah habis duit beli tiket flight untuk umi ayah, lepas tu bayar ganti rugi kereta, bulan ni dah janji dengan diri sendiri, I'm going to reward myself. so, kita shopping sakan haha. ah, cant wait for Boxing Day. SALE. 

Beli hp baru sebab senang tak payah tukar simkad dah. Beli digital photo frame sebab jakun nak tengok pics gerak- gerak huhu. paling tak boleh blah, siap beli exercise machine tunjuk dalam tv lagi. memang giler. malas nak jogging punya pasal. ah, muka makin tembam. that's why haha.

lepas ni busy cari rumah pula. nasiblah duduk welly. kalau balik msia, jawabnya tak berumah la tahun depan. kena fikir pasal parking. harga minyak dah naik. die. die. die. haih. banyak betul benda nak difikir bulan ni. tapi, kena selalu fikir positif. tak ada internet pun, tv at least ada. tak boring sangat. duit, insyallah boleh cari. sekali sekala penat kerja, kena juga beli something untuk diri sendiri kan. Lepas tu ingat ada duit lebih nak bawa adik- adik pula datang nz. bila lagi. ahaha.



  



 

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin