Friday, April 1, 2011

challenge no 1!

the lady with a black scarf and a pink dress, yah, that is me :)

aku rasa permainan 30 days challenge ni susah juga. but I'm gonna try. so, 15 facts ay. here goes:

#1: people's first impression towards me, I am snobbish. well, come closer then :P

#2: aku tak snobbish. aku cuma ambil masa nak terima orang baru dalam hidup aku.

#3: I am the second child in the family, but I am way more mature than my older brother

#4: Aku independent sangat. sebab tu aku susah nak minta tolong orang lain.

#5: Aku sensitif sangat.

#6: I have a bad temper, especially when driving. janganlah kena waktu traffic jam, mulut memang laju menyumpah haha

#7: aku suka kucing. siap nangis time kucing aku mati

#8: aku paling confident time cakap english dengan main pingpong

#9: aku suka baca buku yang orang lain selalu tak baca, macam Freakonomics

#10: aku pantang janji melayu. kata pukul 8 pagi, pukul 9 baru nampak batang hidung.

#11: aku kaki travel. duit aku banyak habis buat benda ni. mahal la hobi ni haha

#12: aku fobia lipas. 

#13: aku tak boleh kena geletek. either aku menjerit atau aku mati kegelian haha

#14: family, food, friends. 3 important things in my life.

#15: no matter how hard my life is, there is always someone, out there, trying hard just to save me. and that definitely makes me stronger :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin