Tuesday, August 9, 2011

eternity love

I've been abandoning my blog for quite some time, I know. first of all, happy ramadhan people. bulan baik ni, tinggalkanlah mencarut, condemn orang kat blog, bergosip XoXo, etc. a reminder for myself as well. Puasa kalau boleh biarlah seiring dengan solat, ye tak. wajib tetap wajib kan? sah- sah time ni syaitan kena ikat. so kalau masih nak buat jahat, itu nafsu punya prob. 


8/8- iftar dengan ex housemates. dya, ijan dan balqis. alang- alang birthday noreen, datang celebrate sekali. ahh, rindu zaman dulu. sayang teruk kat diorang ni weh. tak pernah berhenti support aku dari dulu lagi. kalau nak fikir kebaikan zaman muda- muda, memang macam tak ada, sekarang pun lebih kurang je la. tapi, masih ada lagi yang sudi ambil berat. *sigh* tak tau nak cakap apa, nak dibalas dengan apa. I'm aiming for eternity love, Insyaallah. 


18/8- assignment ALIN 302. tak start lagi. harapnya rajin sikitlah minggu ni. kalau ikut rasa nak procrastinate, malam tu la baru pulun cari bahan. memang pemalas. esok tu pergi Gold Coast. jangan bawa oren balik this time lagi eh =)


adios. 



LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin